Start seizoen 2022 - 2023

28/08/2022 - 14:36

Hopelijk heeft iedereen een geweldige vakantie gehad en zijn alle batterijen goed opgeladen want de zomervakantie loopt op z’n einde. Maar niet getreurd, want het nieuwe zwemseizoen staat bijna voor de deur! Net zoals elk jaar, zijn er ook nu nieuwe leden die beginnen aan hun zwemavontuur. Welkom!

Neem zeker eens een kijkje op de nieuwe website (aan de website moet echter nog veel informatie geactualiseerd worden). Daar kan je belangrijke info terug vinden zoals het uurrooster, reglement, nieuwsbrief… Wat er extra bij is gekomen, is de info over welk materiaal je per zwemgroep nodig hebt tijdens de zwemlessen. Materiaal heb je pas nodig vanaf groep Groen. Het is belangrijk voor jezelf dat je je materiaal mee hebt tijdens de uren! Enkel zo haal je alles uit je zwemlessen.

De lessen herstarten op maandag 5 september. Opgelet! Op maandagen starten de zwemlessen 5 minuten vroeger dan vorig seizoen! Dus de les voor de A groep start niet meer om 18u30, maar om 18u25! Hetzelfde geldt voor de B groep; de les start om 19u15 in plaats van 19u20! Hier vindt je het nieuwe uurrooster.

Wanneer kom je de lidkaarten halen?
Ieder lid komt zijn lidkaart afhalen in de cafetaria op zaterdag 3 september tussen 17u30 en 20u. Je hebt je lidkaart nodig vanaf de eerste zwemles! Zonder lidkaart kan je niet deelnemen aan de les. Wie zijn lidkaart niet kan komen afhalen op zaterdag, krijgt de kans om zijn lidkaart af te halen op woensdag 7 september vanaf 19u40 tot 20u30.

Dit jaar zal Peggy op geplande momenten aanwezig zijn in de cafetaria om jullie vragen te beantwoorden. Je zal deze momenten kunnen terugvinden op de agenda. Ook dit jaar is er weer een zwemschoolstage gepland tijdens de paasvakantie! Deze zal doorgaan van 3 tot 7 april 2023.

De cafetaria is altijd open tijdens de zwemuren. Momenteel zijn er ook werken aan de gang aan het rond punt voor het zwembad. Ook de parking aan de voorzijde van de kerk is er niet meer. Gelieve niet beneden op de stoep voor de poort te parkeren. Op tijd vertrekken is dus een must!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar zwemschool@kvzp.be. We proberen je zo snel mogelijk een antwoord te bezorgen.

Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen! Jullie toch ook?

Het bestuur en de monitoren