Nieuwsbrief 28 september

28/09/2022 - 20:47

Nieuwsbrief 28 september

Beste ouders,

Het nieuwe zwemseizoen is pas gestart en we merken dat er toch veel kinderen zonder hun lidkaart naar de les komen. Dit is niet de bedoeling! Er staat dan ook altijd een excuus klaar; “thuis vergeten”, “in een andere zwemzak”, of "kwijt" enzovoort. Geen lidkaart bij wilt ook zeggen dat de lidkaart niet gescand kan worden en er geen aanwezigheid is opgenomen in het systeem.

Ook bij de kleedkamers zijn er nog problemen. Voordat je de grote deur van het zwembad binnengaat, hangt er op het prikbord een duidelijke indeling van de kleedkamers. Ook hieronder, bij bijlagen, kan u de indeling van de kleedkamers terugvinden. De kinderen zijn normaal gezien ingedeeld per kleur en weten dat ze een bepaalde kant van de kleedkamer moeten gebruiken indien ze deze met een andere kleur delen. Er werd al eerder een nieuwsbrief verzonden waarin gevraagd werd om de kleren op een bepaalde manier op te bergen. Dit zorgt voor minder verloren spullen. Ook deze instructies worden bij de meeste leden niet nageleefd.

Zie hier nog eens hoe de kleren achtergelaten moeten worden in de kleedkamers (nieuwsbrief september); https://www.kvzp.be/kvzp-nieuws/nieuwsbrief-01092022

Kleren overal verspreid op de bank, schoenen overal op de grond... Bij elke les zijn er wel meerdere items die worden achtergelaten, kwijt zijn of meegenomen door een ander kind. Ook heeft de groep die dan dezelfde kleedkamer moet gebruiken (op maandag en zaterdag) meestal geen plaats meer om zich om te kleden.

Ook de badmuts is verplicht bij elke zwemles. We merken dat het altijd dezelfde kinderen zijn die zonder badmuts komen. Dit noteren wij en ook hier hangt een gevolg aan vast; na 3x zonder badmuts, zal het kind op de bank blijven.

We weten dat er momenteel werken zijn in Vilvoorde, maar daardoor komen altijd dezelfde kindjes te laat naar het zwembad. Op het uurrooster staat ook het uur wanneer de deur sluit. We vragen om deze te respecteren, zodat de les op tijd kan beginnen.

We rekenen op jullie en zijn altijd bereikbaar als er toch nog vragen zouden zijn.

KVZP Zwemschool

BijlageGrootte
PDF-pictogram Kleedkamer indeling zwemschool338.43 KB