NIEUWSBRIEF 01/09/2022

02/09/2022 - 09:57

NIEUWSBRIEF 01/09/2022

Hieronder nog een samenvatting van de belangrijke punten die geweten moeten zijn om het seizoen goed te starten!

Uurrooster

Gelieve goed nota te nemen van het uurrooster van uw kind. Probeer om steeds op tijd te zijn, zo kan uw kind ook de les op tijd beginnen. Dit is zeker ook heel belangrijk voor de goede organisatie van de kleedkamers. We vragen aan de ouders om altijd op tijd hun kind te komen ophalen. Er zijn soms kindjes die meer dan 15 min. op hun ouders moeten wachten.

Kleedkamers

De zwemmers gebruiken de kleedkamers zoals in de tabel vermeld staat.

We vragen de ouders om hun kind te leren om zijn kleren als volgt te organiseren: de jas hangt aan de kapstok en de zwemzak met de kleren (dus niet alle kleren apart verspreid omhoog hangen!). De schoenen worden mooi onder de bank gezet. Indien de zwemmer een bril draagt, vragen wij aan de zwemmer zijn bril in een doosje te bewaren en in zijn zwemzak te steken. Vanaf de blauwe badmuts vragen wij de zwemmers om hun kleren « NIET » meer in de kleedkamer achter te laten, maar in de aparte gele lockers. Deze lockers kunnen op slot, maar aangezien we één club zijn, vertrouwen we elkaar. Indien hier misbruik van gemaakt wordt zullen er gevolgen zijn. U hoeft dus geen geld te voorzien voor deze lockers. Elke zwemgroep zal een kant van deze lockers toegewezen krijgen zodat we altijd gemakkelijk de kleren kunnen terugvinden.

Zwemvliezen en materiaal

Vanaf nu brengen de zwemmers vanaf de groep Oranje op zaterdag hun eigen zwemvliezen mee. Gelieve de voornaam en eerste letter van hun naam op de zwemvliezen te noteren. Er zullen per groep grote manden voorzien zijn voor deze zwemvliezen. Het is belangrijk dat de zwemmers bij elke les op zaterdag hun zwemvliezen mee hebben. Ook een zwembril is vanaf de oranje groep verplicht. Dit zal de zwemlessen gemakkelijker maken. De lijst met het benodigde materiaal is beschikbaar op onze website.

Lidkaart en Badmuts

Gelieve altijd goed te controleren dat uw kind zijn lidkaart en badmuts mee heeft! Is de badmuts stuk of kwijt, dan kan u zeker een nieuwe bij Peggy aankopen (5 euro). U krijgt deze dan ook meteen. Kinderen die na 3 lessen nog steeds zonder badmuts komen zwemmen, zullen aan de kant blijven. We lenen geen badmuts meer uit voor de zwemles!

Parking en toegang

Zoals jullie al gemerkt hebben of zullen merken, zijn er werken rond het zwembad. (de parking voor de kerk is verdwenen) Dit heeft als gevolg dat het moeilijker zal zijn om parkeerplaats te vinden. Het is momenteel ook niet mogelijk om voor het zwembad te stoppen en uw kind uit de auto te laten stappen. Dit wordt dan te gevaarlijk voor de kinderen en de ouders. We vragen opnieuw om voorzichtig te zijn en zeker op tijd te vertrekken zodat u gemakkelijker een parkeerplaats kan vinden. We zullen binnenkort meer zicht hebben op het nieuwe Heldenplein. Hopelijk duren de werken niet te lang. Wie met de fiets komt zal minder last ondervinden.

Cafetaria

De cafetaria is tijdens elke zwemles open. We vragen om iedereen de kans te geven om eens aan het raam te zitten. Iedereen wilt zijn kind goed zien zwemmen. Als jullie de cafetaria verlaten, breng uw blikje, tas koffie,… terug naar de toog. Dit zullen de ouders die cafetaria open houden zeker appreciëren. Houdt uw tafel ook proper. De toiletten zijn ter uwer beschikking. We rekenen op jullie om deze altijd in goede staat achter te laten. Laat nooit een kind alleen naar het toilet gaan.

We rekenen op jullie allemaal!