Week van de Official!

01/10/2022 - 11:32

Een welgemeende dankjewel aan Didier, Jeroen, Jeroen, Cindy, Geert, Tanja, Patrick, Peggy, Christelle, Elena, Ingrid, Heleen, Oksana en Kevin!

Week van de Official!

De Week van de Official staat weer voor de deur! Van 1 tot 9 oktober zetten we alle tijdsopnemers, juryleden, scheidsrechters,... in de spotlight!
De Week van de Official is een jaarlijks initiatief vanuit 41 Vlaamse sportfederaties en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van de officials in Vlaanderen. Tijdens deze week organiseren sporters en sportclubs heel wat acties en initiatieven. Want in elke sportclub in Vlaanderen moeten ook de officials de appreciatie krijgen die ze verdienen.

Denk maar eens aan onze zwemclub. We hebben zwemmers, trainers en supporters. Maar ook Officials spelen een belangrijke rol in het zwembad. Zonder Officials zijn er geen wedstrijden of Paco's. Het zijn de mensen die, net als de zwemmers en andere vrijwilligers, een passie hebben voor de sport. Elke keer weer staan ze paraat ook al is dit niet altijd even makkelijk.

Onze club telt al een aantal enthousiaste Officials. Langs deze weg willen we dankjewel zeggen aan onze oude garde; Didier, Jeroen, Jeroen, Cindy, Geert, Tanja en Patrick, maar ook aan onze kersverse nieuwe Officials, namelijk Peggy, Christelle, Elena, Ingrid, Heleen, Oksana en Kevin!


Een welgemeende dankjewel!


Zie ook: Facebook/WeekVanDeOfficial